La Festa de la Sal ha estat marcada aquest any pels canvis de programació degut a les pluges del dissabte. Tot i això, el balanç ha estat molt positiu, amb molt públic a tots els actes.

La festa començava divendres, amb un concert inaugural que feia petit l’Alfolí de la Sal per veure els cants i danses dels gitanos del Rajasthan (grup convidat d’aquest any) i dels gitanos de Catalunya. A més, s’inaugurava una doble exposició sobre la Festa de la Sal i sobre les danses gitanes, aquesta darrera amb imatges de Jacques Leonard. També es feia amb normalitat el Cercavars.

Bona part de les activitats del dissabte es van haver de posposar a diumenge. Si que es va fer la conferència prevista a l’Alfolí i al vespre, un cop passades les pluges, es va poder fer l’intercanvi de danses i la trobada de cançons vora mar.

El diumenge al matí, amb un dia ben assoleiat, es va fer la representació d’antics oficis mariners -sense que pogués ser-hi el vaixell de la sal amb motiu de la mala mar-, així com la tradicional ofrena de sal, acabant la diada amb el ball, a càrrec dels Montgrons.