Els propers 16 i 17 d’octubre Mallorca desembarca amb tot el seu potencial cultural i literari a la tercera edició de L’Escala, Vila del Llibre. El festival recupera l’esperit de la cita amb un gran mercat editorial amb segells de Catalunya i Mallorca, a més d’una agenda d’activitats literàries per a tots els públics.

El programa aprofundirà en els lligams ancestrals que uneixen l’Empordà amb l’illa des de diverses perspectives: la relació epistolar entre Caterina Albert i Maria Antònia Salvà, la Mediterrània com a concepte geogràfic que influeix en la creació literària dels autors i autores de totes dues bandes del Mare Nostrum, el mar com a testimoni dels exilis o les connexions lingüístiques entre Mallorca i l’Escala.

Visitaran l’Escala noms mallorquins com Carme Riera, Antonina Canyelles o Àlex Volney, experts en les lletres illenques com Bel Granya, Irene Muñoz o Carme Castells (Fundació Mallorca Literària), a més d’autors i autores que presenten les seves darreres novetats editorials: Miquel de Palol, Xavier Bosch, Carles Duarte…

TOT EL PROGRAMA D’ACTES DISPONIBLE A WWW.VILADELLLIBRE.CAT/LESCALA