El proper 18 de maig, a les 6 de la tarda, en el marc del Dia Internacional dels Museus (DIM), des de l’Ajuntament de l’Escala s’organitza una visita guiada gratuïta a l’Alfolí de la Sal-Museu de l’Escala. Per a poder gaudir d’aquesta visita no fa falta inscripció prèvia, només es demana puntualitat als interessats.

Sota el lema “El poder dels museus” es celebra aquest any el Dia Internacional dels Museus, organitzat per l’ICOM, des del 1977.

L’objectiu del DIM és conscienciar sobre el fet que els museus són una important eina per a l’intercanvi cultural i per a l’enriquiment de les cultures. Els museus tenen el poder de transformar el món que els envolta. El poder de provocar canvis positius en la societat. Entre altres potencialitats, els museus tenen el poder de construir comunitat a través de l’educació. Tenen la possibilitat d’oferir oportunitats d’aprenentatge a totes les persones sense exclusió, contribuint a una societat informada i formada

Abans però, el dissabte 14 de maig, en el marc de la Nit dels Museus, l’Alfolí de la Sal-Museu de l’Escala tindrà obertes les portes de forma excepcional fins a les 11 de la nit. L’horari será de les 10 a les 13h i de les 17 a les 23h.