El proper cap de setmana se celebrarà a l’Escala al XXIVena edició de la Festa de la Sal, una edició diferent adaptada a la pandèmia i on la música i els llibres de temática marinera disposaran d’un protagonisme especial.

D’una banda el divendres 17 a les set de la tarda a l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala es farà un homentage als fotògrafs Miquel Bataller i al seu fill Xavier i es presentarà el llibre “Notes per a un manual de pesca a l’Empordà”. L’acte es clourà amb un petit concert de cançons de mar i de natura a càrrec de Samuel Arderiu.

D’altra banda l’endemà dissabte 18 a les 11h es presentarà el llibre “El nansaire”, primer títol de la col·lecció “Els oficis de la Festa de la Sal”. L’acte es clourà amb un concert de Josep Tero i Ferran Marínez  els quals oferiran un recital de cançons de mar en memòria dels pescadors i els oficis que l’art de la mar han produït a l’Escala.  Precisament en aquest concert s’interpretarà la cançó “Lo nassaiolo”, cançó algueresa sobre la feina dels nansaires.

Per aquests dos actes cal inscripció prèvia a inscripcions.lescala.cat. Cal portar mascareta i complir les normes sanitàries.