Amb el títol “Després del silenci ens vestim pel futur” el col·lectiu DonArt, format per set dones vinculades a l’Escala, exposa les seves darreres produccions artístiques. És una exposició on trobarem mostres de diferents disciplines com la ceràmica, l’obra gràfica, l’escultura… i on ens conviden a reflexionar sobre la feina no reconeguda o invisibilitzada de les dones a través d’una peça de roba, la bata.

Aquesta exposició, que s’inaugurarà aquest divendres 4 a les 7 de la tarda al Museu de l’Anxova i de la Sal  s’emmarca dins la programació organitzada a l’Escala al voltant del Dia de la Dona 2022 i es podrá visitar fins el 17 d’abril.

Aquesta exposició compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala. L’horari per poder visitar l’exposició serà de dimarts a diumenge de les 10 a les 13h al Museu de l’Anxova i de la Sal.

L’Escala ofereix aquest any una programació completa al voltant del Dia de la Dona 2022, amb activitats des del 4 al 8 de març, dirigida a totes les edats, que inclou des d’un espectacle infantil a la inauguració de dues exposicions, passant per l’acte institucional, amb la lectura d’un manifest o un itinerari guiat per Empúries que permet descobrir com era la vida de les dones en el món clàssic, entre d’altres