El proper dissabte 3 d’octubre es clou la tercera edició del Cicle de Cançó Popular d’Arrel i amb Salero a l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala.

El concert tindrà lloc a les 19h, a l’Alfolí de la Sal i els protagonsites seran el cgrup occità Albada amb l’espectacle Ben a prop format per un repertori que va del Llenguadoc fins a Gascunya.

El grup Albada està format per Pascal Caumont, un dels millors coneixedors de la polifonia tradicional gascona i incansable transmissor de la seva pràctica social, en un format de trio míxte, ens mostrarà com obre camins en l’històric camp de la vocalitat pirinenca.

Dues dones i un home que prenen la tradició per donar-li una ressonància nova, un so íntim i clar, dolç i pur. Albada és el pas de la nit al dia i és el lligam entre l’ahir i l’avui del cant occità per crear un espai de caliu ben a prop del públic assistent. Dues dones i un home que prenen la tradició per donar-li una ressonància nova, un so íntim i clar, dolç i pur. Els components, Anne Enjalbert, Lutxi Achiary i Pascal Caumont, amb intenses veus a capel·la en monòdia i polifonia.

Per asistir al concert cal inscripció prèvia a l’Alfolí de la Sal. El preu de l’entrada és de 5€ i l’aforament és limitat a 40 persones, essent obligatori l’ús de mascareta i distància de seguretat.