Després de la bona acollida del Taller de Cançons Tradicionals de l’any passat, que va coincidir amb l’any Palmira Jaquetti i els 125 anys del naixement del músic Joan Romàs, el proper 10 de març comença la segona edició del taller.

Aquest taller, conduít per Ramon Manent, es durà a terme durant deu sessions els dijous de les 19 a les 20.30 hores. Es planteja com una recuperació i pràctica col·lectiva de les cançons recollides a l’Escala, per Palmira Jaquetti l’any 1929 i per altres autors en el marc de les Missions de Recerca de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya iniciades ara fa cent anys. La majoria d’aquests peces formen part del cançoner de Mataró, amb la recollida de la música per part de Joan Tomàs i de les lletres per part d’Esteve Albert.

El taller constarà de deu sessions entre els mesos de març i maig i es culminarà amb una audició pública de les cançons apreses. Per participar-hi no cal tenir coneixements acadèmics de música ja que es tracta d’un aprenentatge distès mínim d’oïda i ganes de cantar en grup.

Durada del curs: des del 10 de març al 19 de maig, els dijous de les 7 a 2/4 de 9 del vespre.

Informació i inscripcions: museu@lescala.cat 972 77 68 15