A partir del proper 6 de març i fins al 6 d’abril es podrà veure, al Museu de l’Anxova i de la Sal, l’exposició que porta per títol Horitzó al Cap / Cap a l’Horitzó que ha estat realitzada per DonART. Són oze creatives vinculades al poble de l’Escala que han generat una mostra multidisciplinar amb un objectiu comú: revertir iniquitats.

El títol de la mostra remet a la permanent presència de l’horitzó que funcionarà com a nexe d’unió de les peces en qualsevol de les seves disciplines (fotografia, pintura, escultura i collage), amb la voluntat de provocar reflexions a partir de la contemplació d’un eix que s’esvaeix per donar espai a allò que no és visible o que ha estat invisibilitzat.

L’exposició també disposa d’activitats associades que articularan les reflexions de l’alumnat dels diferents centres educatius del municipi entorn l’horitzó.

Aquesta exposició compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala. L’horari per poder visitar l’exposició serà de dimarts a dissabte de les 10 a les 13h al Museu de l’Anxova i de la Sal.