Aquest dissabte 5 de febrer, a les 7 de la tarda, a l’Alfolí de la Sal-Museu de l’Escala, s’inaugura l’exposició de pintures de Cuca de Ventós “El Petit Príncep als Aiguamolls de l’Empordà”. La presentació anirà a càrrec de la mateixa artista, d’Iñaqui Arregui, de l’Associació Petit Príncep de Catalunya  i de Josep Espigulé, del Parc Natural dels Aigüamollls de l’Empordà.

En aquesta exposició Cuca de Ventós ens presenta una visió personal del famós conte de Saint-Exupéry a través d’unes pintures fetes amb el cor i amb les mans, reinterpretant el conte i acostant-lo al nostre paisatge. L’Empordà, present en la seva vida, és la terra d’acollida d’un “Petit Príncep” que la transporta des de la seva infància a un present vital i creatiu.

Aquesta exposició, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala i l’Associació “El Petit Príncep de Catalunya”, es complementa amb l’audiovisual “L’important és invisible als ulls”, aproximació a la vida de Saint-Exupéry i a l’origen de “El Petit Princep”, amb plafons explicatius del perquè de l’exposició i amb edicions en diferents llengües de “El Petit Príncep”. Està previst que durant el temps en què pugui ser visitable l’exposició, fins el 3 d’abril, tinguin lloc xerrades, visites i tallers de pintura adreçats a les escoles i instituts  de l’Escala que s’aniran anunciant. L’exposició està comissariada per Ildefons Clos, autor de l’audiovisual.

L’horari per poder visitar l’exposició és de dimarts a diumenges, de 10 a 13h, i divendres i dissabtes, de 10 a 13 i de 17 a 20h